WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

"Köper sex av småpojkar" En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats. Media mörkar motivbilden. Samtidigt stresstestas Socialdemokraternas och det internationella vänsteretablissemangets kopplingar till sexhandel med barn och ungdomar.

Efter att nationalisten Donald Trump förra året förklarade krig mot vänsteretablissemangets sexhandel med barn har många av Västvärldens högprofilerade vänsterprofiler arresterats, plötsligt pensionerat sig, eller mystiskt dött.

Mest känt är fallet med den vänsterjudiske profilen Jeffrey Epstein, som precis som förväntat mördade sig själv i häktet efter att vakterna somnat och övervakningskamerorna gått sönder.

"WITCH HUNT.
No deals.
Q"

Nu rapporterar flera av regimens medier att en tung ledare inom Myndighetsvänstern "misstänks ha mördats i Rumänien". I sin rapportering mörkar media all fakta om det förra mordförsöket mot vänsterprofilen, som skedde för två år sedan. Även de mycket allvarliga anklagelser om försök till sexköp, anklagelser som offentliggjordes i den följande rättegången, mörkas helt.

Flyktingbarn anklagade myndighetschef för sexköpsförsök

Att den nu mördade myndighetschefen anklagats för att försöka köpa sex av drogberoende flyktingbarn publicerades redan för ett år sedan i Flashbacktråden om vänsterprofilens myndighetsutövning, samt i domen som finns uppladdad på Internet. Flyktingbarnen som försökte rånmörda honom hade specialiserat sig på att råna sexköpande män:

"[NN] köper sex av småpojkar som han binder och använder verktyg på. Hade stämt träff med förövarna via Grindr. Hade app på tfn som autoraderar alla meddelanden varje dygn. Fin och upphöjd person i myndighetsvänstern."

Vänsterprofilen, som då var i 60-års åldern, var generaldirektör för en statlig förvaltningsmyndighet, som sorterar under Kulturdepartementet, vilket styrs av vänsterextremisten Amanda Lind. Lejonets kula alltså.

Den påstått "kristne" myndighetsvänsterchefen hade dessutom starka kopplingar till S-diakonen Anna Ardin, som var instrumental i att Wikileaksledaren Julian Assange kunde gripas av utländsk säkerhetstjänst efter en nio år lång jakt.

Assange kämpade mot vänsterpolitikernas internationella sexhandel med barn och hjälpte Trump att komma till makten. Hans öde delas av flera liknande operatörer som Flynn, Stone och Manafort, som fängslats av Myndighetsvänstern i USA på grund av deras samröre med Trump.

Enligt egna uttalanden på sociala medier förhöll sig myndighetschefen starkt ogillande till USA:s president Trump.

I domen som är offentlig och sedan länge finns publicerad på nätet finns allvarliga anklagelser som i samband med rättegången aldrig ledde till några konsekvenser för myndighetschefen, eller för S-regeringen. Vänsterprofilen erkände aldrig någon egen skuld i rättegången, något dock de andra rånoffren gjorde, vilka enligt flyktingbarnen rånades på samma sätt som myndighetsvänsterns upphöjda person:

"[NN] uppfattade [islamiskt namn] som yngre och ville ligga med [islamiskt namn] i utbyte mot alkohol. [NN] ville binda [islamiskt namn]. [NN] ville att [islamiskt namn] skulle kalla [NN] för pappa och han ville använda olika verktyg. [islamiskt namn] tyckte att [NN] var äcklig och kände förakt men gick med på det som [NN] ville. De bokade en träff vid 20-tiden ... [islamiskt namn] tänkte råna [NN] i hemmet ... [islamiskt namn] sköt upp mötet. Han var hemma och drog i sig mer kokain. Han gick hem till [NN] vid 21-22-tiden. [islamiskt namn] tog med sig en kniv som skydd ifall det skulle gå illa".

Chocken när filterbubblan brister

Vänsterprofilens jobb för Socialdemokraterna var bland annat att ge omkring 100 miljoner kronor om året till diverse religiösa sekter och liknande som stödjer S-regeringen. Inte av hans egna pengar förstås, utan de där pengarna som S tar ifrån nedskärningar på färdtjänsten, uppsagd vårdpersonal, sänkt rumsvärme på äldreboendena med mera. Den vänsterextrema agendan drabbas nämligen aldrig av nedskärningar.

"Klart suget efter småpojkar har med hans död att göra." kommenterar en användare ikväll.

Inte enligt den nya bossen på den S-styrda myndigheten. Enligt den kvinnliga S-profilen kommer det nya försöket på myndighetschefens liv som en blixt från en klar himmel: "Alla är chockade ... Han var extremt omtyckt". Men efter mordförsöket 2017 sa den kvinnliga S-profilen samma sak: "Vi är väldigt chockade ... [NN] står upp för allas lika värde och är en väldigt fin person".

Är inlärningskurvan verkligen så brant?

"No deals."

Den ständigt chockade Myndighetsaktivisten är inte vem som helst. Hon är en av ledarna för det vänsterextrema Fackförbundet ST, som anklagas för att begå odemokratiska övergrepp mot Sverigedemokrater. Det är sannolikt hon som nu, iallafall tillfälligt, ser till att den terrorkopplade S-regeringen kan fortsätta pumpa ut skattebetalarnas pengar till religiösa påverkansoperationer som Muslimska brödraskapet.

På ytan verkar denna historia likna den förra. Och den allmänna meningen på sociala medier verkar vara att Myndighetsvänsterns senaste kris antagligen handlar om ett upprepat riskbeteende.

Men i tider när Myndighetsvänstern maktlöst famlar bland konspirationsteorier om hemliga agenters "ömsinta bombningar" av svenska hyreshus är det lika rimligt att se seriemorden på anklagade vänsterprofiler som en historisk parallell till att kasta ut folk från helikoptrar.

 
LÄS MER
 

►SCB:s opinionsundersökningar går inte att lita på

►Myndighetsaktivist hyllar Coronaviruset

►Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor

►Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad

►Socialdemokrater trollade Luleå kommun

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.